1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
16-04-2024
Vārdadienas šodien: Alfs, Bernadeta, Mintauts

Rakstos

Volejbolisti aizvadījuši spraigas cīņas

27.janvārī Baltinavas vidusskolas zālē notika Latvijas Jaunatnes volejbola čempionāta otrais sabraukums “U-12” vecuma grupas zēniem.

Tajā piedalījās Daugavpils, Krāslavas, divas Jēkabpils un divas Balvu Sporta skolu komandas. Mači izvērtās ļoti spraigi un interesanti. Balvu Sporta skolas pirmā komanda (programmas īstenošanas vieta – Viļaka), spēlējot ar Daugavpils vienību un abām Jēkabpils komandām, guva uzvaras, abus setus noslēdzot ar rezultātu 2:0. Tikmēr otra Balvu Sporta skolas komanda (programmas īstenošanas vieta – Baltinava) ar 2:0 uzvarēja Krāslavas komandu, bet piekāpās abām Jēkabpils vienībām.
Abās mūspuses komandās spēlēja (attēlos no kreisās puses): Viļakas komandā – Markuss Leitens, Dāvids Mihailovs, Martins Vrubļevskis, Roberts Melāns, Kristers Locāns un Žans Sederiks Spridzāns, otrā rindā – treneris Ervīns Veļķers; Baltinavas komandā – trenere Līga Langovska, Ričards Kokorevičs, Didzis Rakovs, Deniss Zarubins un Oskars Kokorevičs. “Paldies zēnu komandu treneriem Ervīnam Veļķeram un Līgai Langovskai, Baltinavas vidusskolas direktoram Imantam Slišānam un tehniskajam personālam (īpaši Tamārai) par atsaucību un sadarbību, kā arī, protams, komandu atbalstītājiem – vecākiem! Lai zēniem veicas trešajā sabraukumā Daugavpilī, kas notiks 18.februārī!” turpmākos panākumus jaunajiem volejbolistiem vēl Balvu Sporta skolas kolektīvs un ikviens atbalstītājs.

vadi

Veiksmes prognoze


.