1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
28-03-2024
Vārdadienas šodien: Agija, Aldonis

Rakstos

Atvērto durvju diena!

Šo piektdien no pulksten 12 līdz 15 visi interesenti aicināti klātienē apmeklēt Valsts robežsardzes koledžas Atvērto durvju dienas pasākumu Rēzeknē, Zavoloko ielā 8.
Ikvienam būs iespēja iepazīt mācību procesu un iegūt informāciju par karjeras iespējām Valsts robežsardzē, ielūkoties mācību auditorijās, dienesta viesnīcā, muzejā un sporta centrā. Tāpat varēs apskatīt Valsts robežsardzes bruņojumu, tehniku, ekipējumu, tehniskos un speciālos līdzekļus, kā arī paviesoties Kinoloģijas centrā un vērot kinologu un dienesta suņu paraugdemonstrējumus. Īpašu prieku sagādās Valsts robežsardzes Aviācijas pārvaldes Speciālo operāciju dienesta “Sigma” paraugdemonstrējumi, kā arī helikoptera demonstrācijas lidojums un apskate. “Šogad durvis klātienē vērsim gan skolēniem, gan viņu vecākiem. Tā ir vērtīga iespēja iepazīt mācību iestādi un profesiju, lai galu galā izdarītu visdrošāko un pareizāko izvēli!” uz Atvērto durvju dienu aicina Valsts robežsardzes koledžas Profesionālās izglītības dienesta priekšnieks pulkvežleitnants Vladimirs Supe.
Valsts robežsardzes koledža kļūt par robežsargu piedāvā viena gada laikā, apgūstot profesionālās tālākizglītības programmu “Robežapsardze”. Sīkāku informāciju par Atvērto durvju dienu meklē Valsts robežsardzes tīmekļvietnē www.vrk.rs.gov.lv.

vadi

Veiksmes prognoze


.