1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
28-03-2024
Vārdadienas šodien: Agija, Aldonis

Rakstos

Tilžā meklē citas telpas pastam

“Vaduguns” 28.februāra numurā publikācijā “Vai viss patiešām sen jau sačākstējis?” izskanēja iedzīvotāju teiktais, ka pagastā netiek risināts pasta telpu jautājums un tas var draudēt ar vietējās pasta nodaļas cietslēgšanu. Vai bažas ir pamatotas un vajag satraukties?
Redakcija saņēmusi VAS “Latvijas Pasts” sabiedrisko attiecību speciālistes Vinetas Annas Sarkanes atbildes vēstuli. Viņa stāsta, ka Tilžas pasta nodaļu nav plānots slēgt. Šobrīd aktīvi noris pārrunas ar Balvu novada domi par konkrētu telpu nomu Tilžas pagastā pasta nodaļas pārvietošanai.
Iemesls pasta nodaļas līdzšinējās vietas maiņai ir telpu augstās uzturēšanas izmaksas, kas “Latvijas Pastam” ik gadu rada būtiskus zaudējumus. Līdz ar to 2019.gadā, sadarbojoties ar Balvu novada domi un Tilžas pagasta pārvaldi, pieņemts lēmums par pasta pakalpojumu sniegšanai atbilstošāku telpu meklēšanu. Šobrīd izvēlēto telpu noma vēl ir izskatīšanas procesā, taču, tiklīdz būs saņemts atbildīgo pušu apstiprinājums, “Latvijas Pasts” informēs iedzīvotājus par Tilžas pasta nodaļas vietas maiņu.

vadi

Veiksmes prognoze


.