1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
28-03-2024
Vārdadienas šodien: Agija, Aldonis

Rakstos

Balvos deg māja, Viļakā - garāža

Naktī no 16. uz 17.augustu Balvos, Raiņa ielā, dega vienstāvu koka dzīvojamās mājas (attēlā) bēniņi, jumta konstrukcijas un pie mājas novietotā vieglā automašīna. Izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts pulksten 2.04, uz kurieni steidza palīgā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Balvu daļas ugunsdzēsēji glābēji. Kopējā degšanas platība bija 80 m2. Visticamāk, ka ugunsgrēks izcēlās no automašīnas. VUGD ziņo, ka ugunsgrēka iespējamais iemesls bija īssavienojums automašīnas elektroinstalācijā. Ugunsgrēkā cilvēki necieta. Dzēšanas darbi noslēdzās pulksten 6.57.
11.augustā mūspusē notika vēl viens ugunsgrēks, kurā bija iesaistīta automašīna. Proti, Viļakas novada Susāju pagastā dega garāža un tajā esošā automašīna. Kopējā degšanas platība bija 8 m2. Savukārt ugunsgrēka iespējamais iemesls bija tāds pats kā ugunsnelaimē Balvos - īssavienojums automašīnas elektroinstalācijā. Arī šajā ugunsgrēkā cilvēki necieta.
Kopumā aizvadītajās brīvdienās, laikā no 10.augusta pulksten 6.30 līdz 12.augusta pulksten 6.30, VUGD saņēma 114 izsaukumus - 45 uz ugunsgrēku dzēšanu un 45 uz glābšanas darbiem. Savukārt 24 izsaukumi bija maldinoši.

vadi

Veiksmes prognoze


.