1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
18-04-2024
Vārdadienas šodien: Fanija, Vēsma

Rakstos

Viļakas pārvalde izcīna trešo vietu noslēguma sacensībās

 

No 19. līdz 21.jūlijam Kuldīgas novada Padures pagasta kempingā “Nabīte” notika spraiga cīņa par uzvaru Valsts robežsardzes 2019.gada sporta sezonas noslēguma sacensībās, kuras organizēja Ventspils pārvalde. Sporta pasākumā ar panākumiem piedalījās arī Valsts robežsardzes Viļakas pārvalde.
Divas dienas labākie no labākajiem sacentās dažādos sporta veidos, - kurš ar mērķi sasniegt pēc iespējas labākus rezultātus, kurš - piedalīties un izbaudīt līdzjutēju atbalstu. Sacensību pirmajā dienā ar komandu parādi, Valsts robežsardzes priekšnieka uzrunu un karoga pacelšanu notika sporta sezonas noslēguma sacensību atklāšana, kurai sekoja arī pirmie komandu sporta veidi - volejbols un spēka sacensības. Lielas skatītāju emocijas raisīja supermačs volejbolā, kurā sacentās Valsts robežsardzes štāba vadība un teritoriālo pārvalžu priekšnieku komanda. Savukārt vakarā tika noskaidroti pirmās dienas uzvarētāji, pārvalžu atraktīvākie un drosmīgākie sacensību dalībnieki demonstrēja savas popkultūras aktualitāšu zināšanas un ar komandu teatrāliem priekšnesumiem tika atklāta vakara izklaides daļa un zaļumballe.
Nākamās dienas rīta cēliens dažiem bija īpaši ražīgs - pašā rīta agrumā notika makšķerēšanas sacensības. Mazliet vēlāk pulcēties sāka arī komandu sporta veidu dalībnieki, jo sacensību otrā diena turpinājās ar piepūšamajām atrakcijām – ‘milzu slēpes + trakā pēda’ un ‘vārtsargs’, volejbola servēm un jautrības kombinēto stafeti. Abās dienās savus spēkus varēja pārbaudīt arī individuālajos sporta veidos. Pirmajā dienā tika noskaidroti labākie pildbumbu metēji, basketbola soda metienu izpildītāji un lēcēji ar lecamauklu, savukārt otrajā dienā - milzu šautriņu un frīsbija diska metēji un šķēršļu joslas veicēji. Sestdienas vakarā pēc apbalvojumu saņemšanas un uzvarētāju sumināšanas Valsts robežsardzes 2019.gada sporta sezonas noslēguma sacensības pasludināja par slēgtām.
Komandu sporta veidos kopvērtējumā ar 16 punktiem uzvaras laurus plūca Ludzas pārvalde, 2.vietu ar 18 punktiem ieguva Daugavpils pārvalde, bet mūspusi godam pārstāvēja Viļakas pārvalde, kas ar 23 punktiem izcīnīja bronzas medaļu vērto 3.vietu. Viļacēni aiz sevi atstāja attiecīgi Valsts robežsardzes koledžu, Ventspils pārvaldi, Rīgas pārvaldi, Valsts robežsardzes štābu un Aviācijas pārvaldi.

 

vadi

Veiksmes prognoze


.