1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
28-03-2024
Vārdadienas šodien: Ginta, Gunda, Gunta

Rakstos

Tilžā šaha spēlei atvēl divas dienas

9. un 10.martā Tilžā norisinājās trešais Balvu novada atklātais šaha turnīrs.

Spēlēs piedalījās 42 šahisti no Tilžas, Balviem, Rēzeknes, Rēzeknes novada, Maltas, Rīgas, Daugavpils, kā arī no Lietuvas pilsētas Rokišķiem un Krievijas pilsētām Pitalovas un Pleskavas.
Spēles notika piecās grupās.
U – 12 grupā uzvarēja Martijs Krakops ar 7 uzvarām 7 spēlēs. 2.vieta - Raimondam Jakubsevičam no Daugavpils , 3.vieta - Vjačeslavam Kirilovam no Maltas.
U – 16 grupā uzvarēja Markuss Rižovs no Rīgas. 2.vieta - Edvardam Štekelim no Maltas, 3.vieta - Maksimam Šestakovam no Rēzeknes.
Jauniešiem: 1.vieta - Jegorovam Leonovam no Daugavpils, 2.vieta - Kirilam Baibaratskim no Pitalovas, bet 3.vieta - Aleksandram Kuļņevam no Pleskavas.
Sievietēm 1.vietu ar 7 uzvarām 7 spēlēs ieguva Jekaterina Smirnova no Rēzeknes novada, 2.vietu - Žanete Kluša no Rēzeknes, bet 3.vietu - Rebeka Ločmele no Tilžas.
Sīvas cīņas norisinājās vīriešu grupā, kur uzvaru izcīnīja Balvu pārstāvis Kaspars Circenis. 2.vietā ierindojās Dainis Viļums no Maltas, bet 3.vietā - Laimutis Mikenas no Rokišķiem. Turnīru tiesāja Aleksandrs Vasiļkovs un Anatolijs Jasinskis.

vadi

Veiksmes prognoze


.