1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
28-03-2024
Vārdadienas šodien: Ginta, Gunda, Gunta

Rakstos

Apbalvo Zemessardzes atbalstītājus

17.janvārī Aizsardzības ministrijas Lielajā zālē notika Zemessardzes atbalstošo uzņēmēju godināšana, kurā Goda rakstu saņēma arī Balvu Profesionālā un vispārizglītojošā vidusskola nominācijā “Mācību iestāde - izglītotājs par Zemessardzi”.
Aizsardzības nozares vadība tikās ar Latvijas darba devējiem - uzņēmumu, biedrību, pašvaldību un izglītības iestāžu pārstāvjiem, lai pateiktos par viņu atbalstu un ieguldījumu Zemessardzes stiprināšanā.
Kā stāsta Aizsardzības Ministrijas Militāri publisko attiecību departamenta Preses nodaļas vecākā referente Aiva Kokoriša, svinīgajā apbalvošanas ceremonijā piedalījās aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis, Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs Jānis Garisons, Nacionālo bruņoto spēku komandieris ģenerālleitnants Leonīds Kalniņš, Zemessardzes bataljonu pārstāvji un Latvijas darba devēji, kas atbalstījuši Zemessardzi. “Šodien vienkopus esam pulcējuši uzņēmējus, pašvaldības, mācību iestādes, kā arī biedrības, kurām vēlamies teikt vislielāko paldies par atbalstu Zemessardzei un sniegto ieguldījumu valsts drošībā. Ceru, ka sabiedrībā vairosies izpratne par iespējām, kā mēs kopīgi varam stiprinām Latvijas drošību – arī šādi, atbalstot zemessargus un viņu aktīvo apmācību procesu!” savā uzrunā uzsvēra aizsardzības ministrs R.Bergmanis.
Aktīvākie un atsaucīgākie Zemessardzes atbalstītāji ceremonijas laikā saņēma apbalvojumus 11 nominācijās. Balvu Profesionālā un vispārizglītojošā vidusskola saņēma Goda rakstu nominācijā “Mācību iestāde - izglītotājs par Zemessardzi”. Latvijas uzņēmumi un iestādes apbalvošanai izvēlētas, izvērtējot zemessargu sniegtās atbildes aptaujas anketās, kā arī Zemessardzes bataljonu komandieru ieteikumus. “Kā pilotskola realizējam valsts apmācības programmu, mums ar Zemessardzi ir kopīgi noorganizēti patriotiskie pasākumi. Esmu gandarīta par šo augsto novērtējumu,” saka skolas direktore Biruta Vizule.

vadi

Veiksmes prognoze


.