1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
28-03-2024
Vārdadienas šodien: Ginta, Gunda, Gunta

Rakstos

Brīvprātīgais darbs - iespēja iegūt pieredzi

Viļakas novada jauniešiem vecumā no 13 līdz 25 gadiem ir iespēja veikt brīvprātīgo darbu, uzskaitot brīvprātīgā darba stundas, iegūtās prasmes un iemaņas, lai saņemtu apliecību par brīvprātīgā darba veikšanu un pretendētu uz “Gada jaunieša” titulu.
Lai iesaistītos, jaunietim jāvēršas Viļakas Jauniešu iniciatīvu centrā, jānoslēdz vienošanās par brīvprātīgā darba veikšanu un jāsāk darboties. Brīvprātīgo darbu ir iespējams veikt visa novada teritorijā.
Ikviena Viļakas novada domes iestāde vai bezpeļņas organizācija aicināta iesniegt informāciju par brīvprātīgā darba iespējām (darāmie darbiņi, to specifika, izpildes termiņi un atbildīgās personas kontaktinformācija), kuru apkopos un ievietos novada mājaslapā, lai tā būtu pieejama ikvienam interesentam.
“Jauniešu brīvprātīgā darba kustība Viļakas novadā aizsākusies nesen, tāpēc būsim saprotoši un apzināsimies, tā pamatā ir brīvprātības princips un izvēles iespēja. Mērķis nav “lētais darbaspēks” vai darbinieku aizvietošana, tāpēc negarantējam, ka ikviens piedāvātais darbiņš tiks paveikts. Vēlams, lai jaunietim būtu iespēja arī pilnveidot savas prasmes un iemācīties kaut ko jaunu,” aicina jaunatnes lietu speciāliste Madara Jeromāne.

vadi

Veiksmes prognoze


.