1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
16-04-2024
Vārdadienas šodien: Alfs, Bernadeta, Mintauts

Rakstos

Izsludina konkursu par “Sakoptāko sētu Baltinavas novadā 2016”

Baltinavas novada dome izsludina konkursu par sakoptāko novada sētu, kas notiks no šī gada 1.jūnija līdz 11.jūlijam. Konkursa uzvarētājus godinās Baltinavas novada svētkos, kas notiks šī gada jūlijā. Uzklausot iedzīvotāju viedokļus, deputāti pieņēmuši lēmumu, ka konkursu par sakoptāko sētu rīko tajā gadā, kurā notiek novada svētki.
Domes sēdē apstiprināja konkursa nolikumu, ko izstrādājusi Sociālo un saimniecisko lietu komiteja. Konkursa dalībniekus vērtēs piecās nominācijās: individuālā dzīvojamā māja; lauku sēta; pašvaldības iestādes; uzņēmumi un sabiedriskās ēkas; konkursa “Sakoptākā sēta” simpātija pēc iedzīvotāju balsojuma. Konkursa vērtēšanas komisija objektus vērtēs pēc izstrādātajiem vērtēšanas kritērijiem, par uzvarētāju nominācijā atzīstot to pretendentu, kurš būs savācis lielāko punktu skaitu. Nominācijā “Sakoptākā sēta” pēc iedzīvotāju simpātiju balsojuma objektu, par kuru atdot savu balsi, iedzīvotāji varēs izvēlēties pēc fotoattēliem, kas būs izvietoti kultūras namā.
Konkursam pieteiktos objektus komisija vērtēs pēc deviņiem kritērijiem: kopskats un sētas plānojums; iebraucamais ceļš; koki, krūmi un dekoratīvie stādījumi; sadzīves atkritumu savākšanas organizācija; atpūtas vietas; karoga masts vai turētājs; māju nosaukuma noformējums; sētas unikalitāte; mazās arhitektūras formas.
Sakoptākās sētas vērtēšanas komisijā darbosies: Ināra Daukste, Aelita Mežale, Antra Keiša, Evita Broka, Indra Keiša.

vadi

Veiksmes prognoze


.