1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
18-04-2024
Vārdadienas šodien: Fanija, Vēsma

Rakstos

Lielais vasaras sezonas atklāšanas festivāls 21.maijā! Vasara sākas Litenē!

Jau tūlīt…tūlīt…tūlīt sāksies vasara, jau pavisam drīz! Vasaru mēs atklāsim Litenē ar lielāko pasākumu Austrumvidzemē!
Uz dienas pasākumiem no plkst. 10.00 līdz 16.00 ieeja ir bezmaksas. Visas dienas garumā tiek plānoti dažādi notikumi. Jau no plkst. 10.00 sāksies aktivitātes, kas domātas ģimenēm ar dažādām brīvā laika pavadīšanas iespējām. Visas dienas garumā varēsim sekot līdzi dažādām sportiskām aktivitātēm. Jau no plkst. 10.00 sāksies lielās pludmales volejbola sacensības, velo biatlons komandām ar startu plkst. 11.00 (pieteikšanās uz vietas no plkst. 10.00), bet nedaudz vēlāk - plkst. 11.00 tiks atklāta Gulbenes novada tūrisma sezona.
Paralēli notiks makšķerēšana Pededzes upē kopā ar Māri Olti. Būs dažādas radošās darbnīcas: auto modelīšu veidošana lieliem un maziem, karošu grebšana, arī vesels atrakciju birums gan maziem, gan lieliem. Būs jaunas un vēl neredzētas piepūšamās atrakcijas no Anglijas, ko uzstādīs pirmo reizi šajā pasākumā. Būs ekskluzīva iespēja izmēģināt kosmonautu trenažieri, katapultu, ūdensbumbas, zirgu izjādes, ekskursijas pa Liteni kopā ar gidu retro automašīnā un daudz ko citu…
Lielisks pārsteigums būs retro auto parāde, kas sāksies jau Gulbenē plkst. 13.00. Tā izbrauks cēli caur Gulbenes pilsētas galvenajām ielām un tālāk dosies uz Liteni, kur plānots ierasties plkst. 14.00. Nakts tirgus Litenē - pirmo reizi!!! Būs iespēja iegādāties dažādas saimniecībā noderīgas preces. Pat preces no Ukrainas! Vēl var pieteikties tirgoties gribētāji elektroniski: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. . Būs iespējams arī nomāt velosipēdus.
Vakara programma (maksas) no plkst. 16.00 līdz 4.00. Mūzikas festivāla atklāšana plkst. 17.00 kopā ar bērnu popgrupu “Dzeguzīte”, “Yamaha” bēbīšu priekšnesums, “Baltie lāči”, dejotāji “Litenietis” priekšnesums, “Galaktika”, “Klaidonis” kopā ar līnijdejotājām “Raganiņas” no Gulbenes, “Lauku muzikanti”, “Bruģis”, “Otra puse”, Kalnienas breikotāji kopā ar “Street warriors” no Rīgas ar priekšnesumu, “Dzelzs vilks”, Kaspars Maks. Pasākumu vadīs lieliskais aktieris Guntis Skrastiņš un DJ Aivis (LR 2). Īpašu pārsteigumu sagādās breikotāji no Kalnienas, kuri uzstāsies kopā ar profesionālajiem ielu vingrotājiem “Street warriors” no Rīgas!
Būs pieejama bezmaksas autostāvvieta un telts vietas. Uz vietas strādās lieliska ēdnīca ar plašu ēdienkarti un dzērieniem visas dienas un nakts garumā. Tos, kuri paliks pa nakti teltīs, sagaidīs siltas brokastis no rīta. Pastāvīgi kursēs sabiedriskais autobuss ar ērtu reisu grafiku, pat naktī.
Biļetes pieejamas “Biļešu paradīzes” kasē, Litenes tautas namā, Litenes pagasta pārvaldē (tālr. 64472213), Litenes pagasta bibliotēkā. Iepriekšpārdošanā biļešu cena ir EUR 6, pasākuma dienā - EUR 10. 1. un 2. grupas invalīdiem (uzrādot invalīda apliecību), kā arī bērniem līdz 10 gadiem ieeja ir bezmaksas.
Pilna informācija par pasākumu pieejama mājaslapā swww.balles.lv un www.visitgulbene.lv
Pasākuma laikā tiks vākti ziedojumi zupas virtuvei un Alūksnes dzīvnieku patversmei. Būs iespēja adoptēt kādu mīluli. Uz tikšanos Litenē!!!

vadi

Veiksmes prognoze


.