1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
19-04-2024
Vārdadienas šodien: Mirta, Ziedīte

Rakstos

Pārbaudi bez maksas sava auto drošības sistēmas

Nākamajā nedēļā un maija sākumā autovadītāji septiņās Latvijas pilsētās aicināti uz vēl nebijušu akciju – “Servisa dienu”, kurā bez maksas varēs pārbaudīt transportlīdzekļa atbilstību drošas satiksmes prasībām. 

Diemžēl akcija nenotiks nevienā no mūspuses novadiem, bet mums tuvākā pasākuma norises vieta būs Rēzekne. Tādēļ, ja būs šāda iespēja un vēlme, aicinām mūspuses autovadītājus to izmantot un 28.aprīlī (ceturtdiena) doties uz Rēzeknes CSDD (Jupatovkas iela 1a) vai degvielas uzpildes staciju (Atbrīvošanas alejā 143B). Pasākuma laikā interesenti aicināti uzdot jautājumus kvalificētiem auto aprūpes speciālistiem un gūt informāciju par mūsdienīgu auto diagnostiku, apkopi un uzturēšanu. Kā minēts, bezmaksas pārbaudes visās pilsētās notiks divās vietās. Pie pilsētas CSDD varēs veikt auto elektronikas un drošības sistēmu diagnostisku, savukārt pie degvielas uzpildes stacijas - novērtēt riepu stāvokli (protektora atlikumu, ražošanas gadu un citas lietas), veikt nepieciešamo riepu spiediena korekciju, lampu gaismas stara novērtējumu un pārbaudīt cita veida automašīnas atbilstību drošas satiksmes prasībām. Turklāt autovadītāji, kuri apmeklēs abas akcijas norises vietas, varēs izlozes kārtībā laimēt vērtīgas ar auto ekspluatāciju un apkopi saistītas balvas - riepu komplektu, degvielas karti 100 eiro vērtībā, 24 stundu palīdzības polisi, drošas un ekonomiskas braukšanas apmācību.  “Vēlamies aicināt autovadītājus aizdomāties, cik kvalitatīvu un atbilstošu aprūpi mūsu auto saņem ikdienā. Tēma kļuvusi aktuāla, jo aizvien biežāk mūsdienu automašīnu kvalitatīvai apkopei nepieciešamas īpašas diagnostikas iekārtas, zināšanas un atbilstoši sagatavoti speciālisti. Diemžēl liela daļa autovadītāju joprojām ir kūtri un problēmu gadījumā nemeklē palīdzību, kas nereti noved pie lielākiem auto bojājumiem un izdevumiem,” stāsta Drošas braukšanas skolas direktors Jānis Vanks.
Jāpiebilst, ka turpmāk “Servisa dienas” notiks divas reizes gadā – pirms vasaras un ziemas braukšanas sezonas. Plašāku informāciju par akciju un tās norises vietām citās Latvijas pilsētās meklējiet CSDD interneta mājaslapā www.csdd.lv.

vadi

Veiksmes prognoze


.