1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
19-04-2024
Vārdadienas šodien: Fanija, Vēsma

Rakstos

Aicina piedalīties videoklipu konkursā

Latvijas Automoto biedrība sadarbībā ar Starptautisko automobiļu federāciju (FIA) no 2015.gada 30.marta līdz 30.septembrim rīko videoklipu konkursu, kuros vizuāli tiktu atspoguļoti FIA 10 satiksmes drošības Zelta likumi. Konkursu atbalsta Ceļu satiksmes drošības direkcija un Latvijas Automobiļu federācija.
Konkursa mērķis ir atraktīvā, vizuāli interesantā formā veicināt satiksmes dalībnieku izpratni par FIA 10 satiksmes drošības Zelta likumu regulāras ievērošanas nozīmi, piedaloties ceļu satiksmē, un palielināt jauniešu kā nozīmīgas konkursa mērķauditorijas izpratni par satiksmes drošības nozīmi mūsdienu sabiedrībā. Konkursā aicināti piedalīties visi satiksmes dalībnieki, it īpaši jaunieši, kuri, veidojot videoklipus, vēlas stiprināt satiksmes drošību.
Konkursa dalībnieki aicināti sagatavot videoklipu par vienu vai vairākiem FIA 10 satiksmes drošības Zelta likumiem, izveidot katra klipa saukli un sagatavot tā idejas aprakstu. Materiāli jānosūta uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. līdz 15.septembrim. Labākie videoklipu autori saņems naudas balvas par kopējo summu 5000 eiro.

vadi

Veiksmes prognoze


.