1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
19-04-2024
Vārdadienas šodien: Mirta, Ziedīte

Rakstos

Aizturot automašīnu, sašauj sievieti

20.jūnijā ap plkst. 16.30 Rugājos Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes darbinieki reida laikā mēģināja apturēt kādu “VAZ 2121” vadītāju – 1975.gadā dzimušu vīrieti, kurš nepakļāvās policistu prasībām un sāka bēgt. Policisti uzsāka auto vajāšanu un vairākas reizes aicināja vadītāju apstāties, taču viņš turpināja ignorēt likumsargu prasības. Policisti lika lietā dienesta šaujamieroci un, lai apturētu vadītāju, raidīja divus brīdinājuma šāvienus. Tā kā tas nelīdzēja, policisti raidīja divus šāvienus automašīnas virzienā ar mērķi sašaut riepas.
Saprotot, ka aizbēgt neizdosies, auto vadītājs strauji samazināja ātrumu, izraisot sadursmi starp “VAZ” un policijas automašīnām. Apšaudes laikā, visticamāk rikošetā, viena lode rokā ievainoja automašīnas pasažieri – 1981.gadā dzimušu sievieti, kuru pēc medicīniskās aprūpes palaida mājās.
Notikuma vietā autovadītājs nepiekrita alkohola pārbaudei, kā arī nevarēja uzrādīt transportlīdzekļa vadīšanas tiesības, turklāt izrādījās, ka automašīnai, ko viņš vadīja, bija piestiprinātas cita transportlīdzekļa numurzīmes. Uzsākts kriminālprocess, kā arī iekšējā izmeklēšana, lai izvērtētu abu automašīnu sadursmes apstākļus un ieroča pielietošanas pamatotību.

vadi

Veiksmes prognoze


.