1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
25-04-2024
Vārdadienas šodien: Alīna, Rūsiņš, Sandris

Rakstos

“Es laikam nogalināju savu brāli!”

Policija mūs ne tikai pasargā no ļaunprāšiem, bet arī reģistrē notikumus, par kuriem, rokās paņemot avīzi, var lasīt un smaidīt. Un tas viss no mūsu pašu dzīves!
Laikraksta “Vaduguns” pagājušajā numurā rakstījām par kādu pārlieku iedzērušu vīrieti, kurš iejutās padomju kinokomēdijas “Likteņa ironija jeb Vieglu garu” galvenā varoņa Žeņas lomā un aizgāja pagulēt sveša dzīvokļa svešā gultā. Gadījums ar krietni lielāku ļaunā humora piedevu notika 10.janvārī Balvu novada Kubulu pagastā, kur kāds 1983.gadā dzimis vīrietis apzināti nepamatoti izsauca policiju. Iemesls sekojošs. Vīrietis pēc alkohola lietošanas saldi dusēja, līdz viņu pamodināja un pateica, ka viņš ir nogalinājis savu brāli. Vīrietis, apjēdzot nodarīto, zvanīja policijai un apjukumā teica: “Es laikam nositu savu brāli!” Izrādījās, ka cilvēki, kuri vīrieti pamodināja, ļauni pajokoja. Kad atbrauca policijas darbinieki, it kā nogalinātais vīrieša brālis notikuma brīdī bija vienkārši aizgājis uz pagrabu katlā iemest malku. Lai siltāk.
Secinājums pēc notikušā viens: vīrietim ar sirdsapziņu viss kārtībā, bet par šo joku – nepamatotu policijas darba traucēšanu - sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols.

vadi

Veiksmes prognoze


.