1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
26-04-2024
Vārdadienas šodien: Alīna, Rūsiņš, Sandris

Rakstos

Aicina pieteikties Gada balvai

Balvu Bērnu un jauniešu centrs aicina pieteikt aktīvus un radošus jauniešus vai jauniešu grupas Balvu novada “Jauniešu Gada balvai 2014”. Balvai drīkst pieteikt Balvu novada jauniešus vecumā no 13 līdz 25 gadiem, kā arī skolēnu, studentu un strādājošu jauniešu NVO, kas darbojas sabiedriska labuma mērķu sasniegšanai Balvu novadā un īsteno kādu no konkursa uzdevumiem.
Individuālos pretendentus vērtēs divās vecuma grupās: 13 – 18 gadi un 18 – 25 gadi. Pieteikumā jāatspoguļo tikai 2014.gada aktivitātes, sasniegumi un panākumi.
Iesniegumus izvērtēs BBJC izveidota komisija piecu cilvēku sastāvā. Vērtēšana notiks pēc piecu punktu sistēmas, piešķirot tos par iesaistīšanos neformālajā izglītībā, brīvprātīgajā darbā, projektu un citu iniciatīvu izstrādāšanu un īstenošanu, iesaistīšanos valsts un pašvaldību jaunatnes politiku ietekmējošu lēmumu pieņemšanas procesā, iesaistīšanos kultūras, sporta un sabiedrisko pasākumu organizēšanā un īstenošanā. Izvirzītos jauniešus prezentēs pieteikuma iesniedzējs (prezentācija nedrīkst būt ilgāka par 3 minūtēm). Savukārt vērtējot jauniešu grupas un NVO, ņems vērā, kā tās iesaistījušas jauniešus savā darbā, cik aktīvi tās sadarbojušās ar valsts un nevalstiskajām organizācijām, cik aktīvi īstenojušas un pēc savas iniciatīvas veidojušas pasākumus.
Galveno balvu un Atzinības rakstu saņems jauniešu organizācija vai grupa, kā arī katras vecuma grupas pretendents, kurš ieguvis augstāko punktu skaitu. Pārējie izvirzītie pretendenti saņems apliecinājumu “Jauniešu Gada balvas 2014 pretendents”.
Pieteikumu veidlapas var saņemt Balvu Bērnu un jauniešu centrā, Brīvības ielā 48, vai skatīt mājaslapā http//balvubjc.com vai www.balvi.lv sadaļā “Jauniešiem”. Pieteikumu jāiesūta līdz 22.janvārim BBJC vai pa e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. .

vadi

Veiksmes prognoze


.