1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
26-04-2024
Vārdadienas šodien: Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Rakstos

Balvu slimnīcā strādā jauni ārsti

Oktobrī sākuši strādāt vairāki jauni ārsti, kuru pakalpojumus saņem Balvu slimnīcas pacienti. Strādājošo kolektīvam pievienojušies anesteziologi- reanimatologi, nefrologs un neirologs.
Ar oktobri dežūrārstu darba režīmā reanimācijas nodaļā Balvos strādā trīs anesteziologi - Igors Bobrovs, Valdis Reinerts un Ligita Zepa. Decembrī, iespējams, ārstu komandai pievienosies vēl ceturtais jaunais anesteziologs. Dakteris Bobrovs ir atrasts caur Specializētās  medicīnas centru  un uz dežūrām Balvos brauc no Rīgas. Dakteris Reinerts strādā Valmieras  slimnīcā, bet daktere Zepa no Rēzeknes ir ne vien anestezioloģe, bet arī sertificēta nefroloģe (nieru speciāliste), un pacientus Balvos pieņem reizi mēnesī. Anesteziologi Balvos sastopami katrs aptuveni četras reizes mēnesī.
Ar septembri no Rēzeknes uz Balviem brauc un pacientus konsultē arī jauns neirologs Samuils Noviks. Viņu pacienti var sastapt reizi nedēļā. Visu novadu iedzīvotāji tagad var izmantot arī iespēju izmērīt kaulu blīvumu ar osteodensitometrijas iekārtu Gulbenē. Tas ir valsts apmaksāts pakalpojums par pacienta iemaksu 2,85 eiro. Rindu šobrīd, kā zināja teikt izpilddirektore, praktiski nav. Osteodensitometriju izdara pēc ārsta speciālista nosūtījuma gadījumos, kad pacientam to uzskata par nepieciešamu.

vadi

Veiksmes prognoze


.