1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
25-04-2024
Vārdadienas šodien: Bārbala, Līksma

Rakstos

Viļakas iedzīvotājs mirst avārijā Rīgā

3.oktobrī Rīgā, Ādažu ielā, notika autoavārija. Negadījumā, izraisot sadursmi ar kravas automašīnu, bojā gāja 1983.gadā dzimušais “Subaru” vadītājs – Viļakas novada iedzīvotājs.

Pēc ceļu satiksmes negadījuma kravas automašīnas autovadītājs medijiem pastāstīja, ka viņš brauca diezgan lēni. Savukārt “Subaru” markas automašīna, pēc kravas auto vadītāja vārdiem, ceļa līkumā burtiski izlidoja. Pēc frontālas sadursmes ar kravas auto, automašīna “Subaru” trieciena rezultātā nolidoja vairākus metrus un apstājās pretēji savam braukšanas virzienam. Kravas auto vadītājs piebilst, ka pēc avārijas cietušajam sirdsdarbības pulss vēl bija. Tāpat šoferis atzina, ka viņam pēc notikušā tik ļoti trīcēja rokas, ka nespēja piezvanīt glābējiem, tāpēc to palūdza izdarīt kādam citam automašīnas vadītājam.
Pēc 12 minūtēm Ādažu ielā ieradās pirmais glābēju auto. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) 6.daļas vada komandieris Kristaps Kalvāns pastāstīja, ka sākotnēji ar hidraulisko instrumentu palīdzību automašīnai noņēma jumtu, lai pie cietušā varētu tikt mediķi. Diemžēl 31 gadu vecais vīrietis jau bija miris. Savukārt glābēji vēl vairākas minūtes veica automašīnas griešanas darbus, lai vīrieša mirstīgās atliekas no tās izceltu. Šobrīd notiek avārijas izmeklēšana.

vadi

Veiksmes prognoze


.