1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
23-04-2024
Vārdadienas šodien: Bārbala, Līksma

Rakstos

Piesakies spēlei “Jaunie Rīgas sargi”!

Jau kopš 2008.gada par tradīciju rudenī kļuvis mobilizēt Latvijas jauniešus, kuriem svarīga Latvijas vēsture un kuri ir gatavi piedzīvojumiem un spraigām sacensībām brīvā dabā, uz patriotisku spēli “Jaunie Rīgas sargi: Atceries Lāčplēšus!”. Ar 22.septembri jaunieši aicināti veidot komandas un pieteikties spēlei!
Gulbenē “Jaunie Rīgas sargi: Atceries Lāčplēšus!” notiks 7.novembrī. Lai piedalītos spēlē, ir jāizveido sešu jauniešu komanda (3 zēni un 3 meitenes) vecumā no 14 līdz 19 gadiem un jāatsūta pieteikuma anketa, ko var atrast mājaslapā www.jaunierigassargi.lv, atbildot uz jautājumiem par Latvijas Brīvības cīņām, kā arī aprakstot savu motivāciju piedalīties spēlē. Pasākuma organizatori izvērtēs visas pieteikuma anketas un uz katras pilsētas kārtu izvirzīs 20 zinošākās un motivētākās komandas, kas klātienē varēs piedalīties spēlē un misijas skrējienā “Atceries Lāčplēšus!”. Katrā spēles norises vietā jaunieši izcīnīs ne tikai ceļazīmi uz fināla spēli Siguldā, bet arī jūras ceļojumu visai komandai uz Stokholmu kopā ar “Tallink”. Pieteikšanās anketa jāaizpilda līdz 6.oktobrim.
Komandām līdzi dzīvos un pasākumu vadīs grupas “Gainfast” solists, ielu vingrošanas kustības līderis un TV raidījumu vadītājs Kaspars Zlidnis.

vadi

Veiksmes prognoze


.