1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
28-03-2024
Vārdadienas šodien: Agija, Aldonis

Rakstos

Aizvada “Mītava open 2014” Balvu posmu

16.augustā Balvu pilsētas stadionā aizvadīja Latvijas minifutbola čempionāta “Mītava open 2014” Balvu atlases posmu. Tajā piedalījās 16 komandas.
Balvu Sporta centra jauno futbolistu treneris Andris Bačuks spēlēja komandā “Zidāni no Brazīlijas”. Viņš stāsta, ka šajā valstī pazīstamajā turnīrā spēlē jau trešo gadu, bet šogad citāda bijusi izspēles kārtība. Komandā bijuši pieci spēlētāji plus vārtsargs, arī laukumi bijuši mazāki un spēles laiks - īsāks. Treneris un spēlētājs uzskata, ka iepriekšējā izspēles kārtība bijusi labāka. No katras grupas, un tādu bija četras, divas labākās komandas izcīnīja vietu finālā. “Mēs netikām, savā grupā palikām 3.vietā. Vārtus mūsu komandā sargāja Agris Bobrovs un Aivis Garais. Pēdējā spēlē pret Jaunolaini, kuru nospēlējām neizšķirti 0:0, bija pēcspēles soda sitieni. Tos veiksmīgi izpildīja Uģis Kudrjavcevs un Artūrs Papins, katrs gūstot pa punktam, un uzvarējām ar 2:0,” par savu komandu stāsta A.Bačuks.
Kopvērtējumā 1.vietu izcīnīja “Sportima SFS” no Rīgas, 2.vietu - “Zveri/Ariols” no Ludzas, bet 3.vietu - JFK “Saskaņa”  no Rīgas. Mūsu novadu komandas ierindojās šādās vietās: Viļakas komanda - 6. vietā, Bērzpils - 8.vietā,  “Austrumi 2010” - 9.vietā, “Zidāni no Brazīlijas” - 13.vietā.

vadi

Veiksmes prognoze


.