1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
23-04-2024
Vārdadienas šodien: Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Rakstos

Sacenšas par godu Jauniešu dienai

12.augustā, kad pasaulē atzīmēja Starptautisko Jaunatnes dienu, Gulbenes stadionā norisinājās komandu sportiskās aktivitātes veselai miesai un prātam “SUPER Knaģis 2014”. Sportot bija ieradušies jaunieši no Stāķiem, Ozolkalna, Lejasciema, Viļakas un, protams, vietējie Gulbenes jaunieši.
Pēc atklāšanas ceremonijas visi iesildījās kustību ritmos, ko ierādīja brīvprātīgā Agata no Itālijas. Pēc rīta rosmes jaunieši metās deju maratonā, kas non stopā ilga 10 minūtes un kura laikā komandas improvizēja pie dažādiem mūzikas ritmiem. Pēc tam dalībnieki demonstrēja savu meistarību, prasmes un izturību komandu sporta disciplīnās – mini orientēšanās, boccia, smilšu futbolā, aklajā volejbolā, virves vilkšanā, spēlē “Paskaidro vārdu” un ugunsdzēsēju sagatavotajā stafetē.
Jaunieši izpaudās arī individuālajās disciplīnās - “Uno” turnīrā un “Prāta lietās”. Pasākuma dalībnieki sacentās netradicionālos un aktīvos sporta veidos. Stāķu jauniešiem labi veicās orientēšanās disciplīnā, Lejasciema jaunieši uzstādīja rekordu disciplīnā “Paskaidro 15 vārdus vienas minūtes laikā”, savukārt Gulbenes jaunieši bija pārāki komandu stafetē.
Spraigā cīņā uzvarēja komanda no Gulbenes “Iesācēji”. Otrajā vietā ierindojās komanda “Edmunds Drīliņš” un godalgoto trešo vietu ieguva komanda ar asprātīgāko nosaukumu “Kāda starpība”.

vadi

Veiksmes prognoze


.