1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
28-03-2024
Vārdadienas šodien: Ginta, Gunda, Gunta

Nominē trešā konkursa uzvarētājus

 

Sestdien Rekavas vidusskolas sporta zālē nominēja konkursa “Mis un Misters Viļakas novads 2014” uzvarētājus. Pasākuma organizatore Kristīna Lapsa atgādināja, ko konkurss notiek jau trešo reizi. Šogad žūrijas sastāvā strādāja titula “Misters Viļakas novads 2013” ieguvējs Austris Keišs, Rēzeknes Zaļo pakalnu kora dalībniece un daudzu starptautisku konkursu uzvarētāja Baiba Reine, Viļakas novada kultūras metodiķe Sandra Ločmele un “Vaduguns” žurnāliste Maruta Sprudzāne.

Malači! Pasākuma vadītājs Ingars Punculis skatītājiem, tostarp skolotājai Birutai Miņinai, uzdeva dažādus āķīgus jautājumus. Skolotāja neapjuka un paziņoja, ka jauniešu uzstāšanās ir desmit ar plusu atzīmes vērta.


Katrīna Karbuzova un Sandis Matisāns. Šis pāris uzvarēja interneta balsojumā un balvā saņēma brīvbiļetes uz visiem pasākumiem, kas notiks gada laikā Viļakas novadā. Sandis mācās Malnavas koledžā, bet Katrīna - Tūrisma tehnikumā Rīgā. Intervijā S.Matisāns atklāja, ka pēc 10 gadiem sevi redz kā labu tēvu saviem bērniem un labu vīru savai sievai. Savukārt K.Karbuzova, lūgta nosaukt rakstura īpašības, kuras vērtē visaugstāk, atzina, ka tas ir godīgums, vēlme izzināt pasauli un uzticība.


Uzstājas puiši. Konkursanti apliecināja, ka lieliski prot izpildīt arī aerobikas elementus.

Draudzīgs pāris. Braši konkursantu intervijā turējās Elīna Sprukule un Raitis Kozlovskis. Elīna mācās Viļakas Valsts ģimnāzijā, bet Raitis - Malnavas koledžā. E.Sprukule pasākuma noslēgumā saņēma skatītāju simpātiju balvu. Viņai kopā ar Kristeru Kokoreviču būs iespēja apmeklēt bezmaksas masāžu.


Uzvarētāji. “Vice Misters” un “Vice Mis” (no kreisās) titulus saņēma Andis Slišāns un Olita Urbāne, bet par “Misters Viļakas novads 2014” un “Mis Viļakas novads 2014” kļuva Kristers Kokorevičs un Katrīna Karbuzova. Jāpiebilst, ka balvas jauniešiem bija ekskluzīvas, proti, Andis ar Olitu lidos ar deltaplānu, bet Kristers ar Katrīnu – ar paraplānu. Katrīna un Andis saņēma arī “Vaduguns” redakcijas simpātijas balvu.  


Mīksta un auksta. Jāzeps Ivanovs no Baltinavas varonīgi izturēja pārbaudījumu, kad viņu uzaicināja paņemt rokās pitonu. Jautāts, kādas bija izjūtas, turot rokās milzīgo čūsku, Jāzeps atjokoja: “Nebija ne vainas – mīksta un auksta.”      


“Mis un Misters Foto”. Kā pirmos nominēja “Mis un Misteru Foto” – Sergeju Saveļjevu un Airitu Ivanovu. Sergeja mīļākais teiciens ir: “Ko sēsi, to pļausi.” Savukārt Airita, raksturojot sevi, atzina, ka ir optimistiska. “Esmu kā saulesstariņš,” viņa piebilda.


Bīstamās mājsaimnieces. Daiļā dzimuma pārstāves meiteņu priekšnesumā pierādīja, ka ir ekstravagantas, pat bīstamas mājsaimnieces. Elīna Locāne (foto – pirmā no kreisās) atklāja, ka ir pabijusi trijos Dziesmu svētkos. Tāpat viņa lepojās, ka ir vienīgā konkursante no Medņevas novada.


Vecāki gavilē! Kristera Kokoreviča vecāki Kristīne un Jānis, uzzinot, ka dēls ieguvis titulu “Misters Viļakas novads 2014”, atzina, ka sajūtas ir superīgas. “Mums viņš ir vislabākais,” nešaubās mamma Kristīne.

 

Reportāžas

vadi

Veiksmes prognoze


.